EXTRO FLEX napelem készlet

A nyílt terepen, a tetőn vagy a lakóházakban található fotovoltaikus parkokhoz védőrendszert javasolunk a napelem kábelekhez:

Minőség és Hatékonyság!

A fotovoltaikus rendszerek több tíz éves működésére vonatkozó garancia nemcsak a felhasznált alkatrészek minőségétől függ, hanem az építkezésen végzett kivitelezés minőségétől is. A lehető legjobb infrastruktúra érdekében, amely nem teszi lehetővé az egyenáramú rendszerben használt szolárkábelek elhasználódását, olyan moduláris védelmi rendszert javaslunk, amely nemcsak a legmagasabb minőségi kivitelezést, hanem a beépítési idő csökkentését is biztosítja. Így több tucat telepítési óra takarítható meg az EXTRO Flex rendszerrel, amely speciális tartozékokkal rendelkezik az UV-álló fotovoltaikus telepítésekhez.

Az általunk javasolt szabvány az EXTRO Flex D20 csövek használata a húrokhoz és az EXTRO Flex D40 csövek használata maximum 4 húr gyűjtőcsőben történő összegyűjtésére. A minőségi beépítés és mindenekelőtt a helyszíni gyorsaság és hatékonyság garantálása érdekében kifejlesztettük az EXTRO Y 40 20 40 és EXTRO Y 40 40 40 tengelykapcsolókat, amelyek kézi behelyezéssel, speciális szerszámok nélkül, egy kattintással szerelhetők fel. Az O-gyűrűs tömítő tömítésekkel együtt használva IP 65 védelmi osztályt is biztosítanak. Speciális tengelykapcsolók használatával teljesen kiküszöbölhető a szigetelőszalag felhordása az illesztésekre - sok időt igénylő felhordás, a kivitelezés minősége ilyenkor nem ellenőrizhető, a funkció személyzetének képzésétől függően változik. A végdugók és az EXTRO I 40 40 tengelykapcsolók teszik teljessé a rendszert. A biztosítékpanel bejáratához a D40-es tömszelencet, a húrokhoz használt D20-as csövekhez pedig a 20-ast ajánljuk.

Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki a rendszert és spóroljon!

)