Profiak által készített, profiknak!

EXTRO csövek

Ne repedjen!

A mi történetünk

Családi cég vagyunk. Ezen az úton már jóval a cégalapítás előtt elindultunk, mert korábban a műanyagok feldolgozása körül forgott a tevékenységünk. A felhalmozott tapasztalatok arra ösztönöztek bennünket, hogy önállóan indítsunk vállalkozást, és a felhalmozottból kínáljunk valamit a körülöttünk lévőknek: Ügyfeleink számára minőségi termékeket fejlesztettünk és fejlesztünk, funkcionálisan a prémium termékekhez hasonló, de elfogadható áron. Figyelmünk középpontjában a professzionális villanyszerelő áll, és az ő igénye, hogy minőségi termékeket használjon, amelyek biztosítják a könnyű és gyors összeszerelést. Termékeink alacsony hőmérsékleten való rugalmassága, valamint a nyomásállóság kiküszöböli annak kockázatát, hogy készre szerelt, de repedt csövekkel rendelkező berendezések legyenek. Az elégedett vásárlók támogatnak és ajánlanak minket. Elosztó partnereink segítenek abban, hogy a villanyszerelő cégeket az egyes alkalmazásokhoz legmegfelelőbb termékekkel lássuk el, belföldön és külföldön egyaránt. Munkatársainknak modern, magasan automatizált és minőségi gépekkel felszerelt munkahelyet kínáltunk, hogy motiváljuk és ösztönözzük őket az EXTRO családon belüli szakmai fejlődésre. A beszállítók azok, akik segítenek bennünket céljaink elérésében, ehhez partnerként tekintünk rájuk. Bízunk az általuk adott javaslatokban és tanácsokban, és együtt élvezzük a lehetőségeket. Másoknak, a társadalomnak és általában a környezetnek kevesebb szennyezést kínálunk az általunk használt prémium minőségű újrahasznosított anyagok révén, amelyek nem tartalmaznak mérgező vagy környezetkárosító anyagokat. Az újrahasznosított anyagok felhasználását tudatosan választottuk, nem azért, hogy nagy mennyiségű új, szűz műanyagok forgalomba hozatalával hozzájáruljunk a környezetszennyezés növekedéséhez. A meghozott döntéssel az ellenkezőjét keressük, hogy a már meglévő műanyagot használjuk fel, és azt csináljuk, amit a legjobban tud, vagyis hogy sokáig kitartson anélkül, hogy leromlana.

Tapasztalat

Az Extro nagy hagyományát folytatja a németországi rugalmas csőextrudálás területén. Mind a tapasztalatunk, mind az általunk használt automatizált vonalak onnan származnak, ahol ma is a profilipar úgynevezett bölcsője, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és gyártó cégekkel.

Minőség

Termékeink minősége több tényező eredménye: a REACH és RoHS szerint tesztelt és külső laboratóriumban ellenőrzött nyersanyag külföldről, modern gyártósorok és a legnagyobb pontosságú németországi szerszámok, tekercsek automatikus csomagolása és nem utolsó sorban ISO tanúsítvánnyal rendelkező gyártási minőségbiztosítási rendszerünk.

Alkalmassá tesz

Gyártósoraink kapacitása elegendő, évi több tízmillió méter nagyságrendű. A szám az előállítandó termékektől függően eltérő. A lehető legrövidebb időn belüli szállítás érdekében igyekszünk vevőink rendeléseit raktáron dolgozva megelőlegezni, egyes termékeknél pedig a lehető legrövidebb időn belül reagálunk a megrendelésekre.

Extro Plastica Romania

Str. Magnoliei 27E
Szatmárnémeti, Románia

Mon - Fri, 8:00-17:00

Tel: +40-760-132-380

Útvonaltervezés

Megbízható partner

Küldj nekünk üzenetet

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.