Kit solar EXTRO FLEX

Pentru parcurile fotovoltaice în câmp deschis, pe acoperiș sau case de locuit, propunem un sistem de protecție a cablurilor solare:

Calitate și Eficiență!

Garanția de zeci de ani a funcționării sistemelor fotovoltaice depinde nu numai de calitatea pieselor utilizate, ci și de calitatea manoperei de pe șantier. Pentru cea mai buna infrastructura posibila, care sa nu permita uzura cablurilor solare folosite in sistemul DC, va propunem un sistem de protectie modular care asigura nu doar cea mai inalta calitate a executiei ci si un timp de instalare redus. Se pot economisi astfel zeci de ore de instalare folosind sistemul EXTRO Flex cu accesorii specifice pentru instalatiile fotovoltaice rezistente la UV.

Standardul propus de noi consta in folosirea tuburilor EXTRO Flex D20 pentru coarde si tuburilor EXTRO Flex D40 pentru colectarea a pana la 4 coarde intr-un tub colector. Pentru a garanta o instalare de calitate si mai ales rapiditate si eficienta la fata locului, am dezvoltat cuplajele EXTRO Y 40 20 40 si EXTRO Y 40 40 40, cuplaje care se monteaza prin introducere manuala, fara scule speciale, cu un simplu click. Folosite împreună cu garniturile de etanșare O-ring, pot asigura și clasa de protecție IP 65. Prin utilizarea cuplajelor speciale se elimină complet aplicarea benzii izolatoare pe îmbinări - aplicare care consumă mult timp, calitatea execuției în cazul respectiv. nefiind controlabil, variind în funcție de pregătirea personalului de funcție. Dopurile de capăt și cuplajele EXTRO I 40 40 completează sistemul. Pentru intrarea în panoul de siguranțe, vă sugerăm presetupa D40, iar pentru tuburile D20 folosite pentru corzi, cele 20.

Vă invităm să încercați sistemul și să salvați!