Create de profesionisti, pentru profesionisti!

Tuburile EXTRO

Nu crapa!

Povestea noastră

Suntem o companie de familie. Pe acest drum am început cu mult înainte de înființarea companiei, pentru că în trecut activitatea noastră se învârtea în jurul prelucrării materialelor plastice. Experiența acumulată ne-a încurajat să începem o afacere pe cont propriu și să oferim celor din jurul nostru ceva din acumulat: Pentru clienți, am dezvoltat și vom dezvolta în continuare produse de calitate, comparabile funcțional cu cele premium, dar la prețuri acceptabile. În centrul atenției noastre se află electricianul profesionist și nevoia acestuia de a folosi produse de calitate care să asigure ușurința și rapiditatea asamblarii. Flexibilitatea produselor noastre la temperaturi scăzute, împreună cu rezistența la compresiune, elimină riscul de a avea instalații gata montate dar cu tuburi crăpate. Clienții mulțumiți ne susțin și ne recomandă. Partenerii noștri de distribuție ne ajută să oferim firmelor de instalații electrice cele mai potrivite produse pentru fiecare aplicație, atât în ​​țară, cât și în străinătate. Le-am oferit angajaților noștri un loc de muncă cu mașini moderne, extrem de automatizate și de calitate, pentru a-i motiva și încuraja să se dezvolte profesional în cadrul familiei EXTRO. Furnizorii sunt cei care ne ajută să ne atingem obiectivele, iar pentru aceasta îi considerăm parteneri. Ne bazăm pe propunerile și sfaturile pe care ni le oferă și ne bucurăm împreună de oportunități. Oferim celorlalți, societății și mediului în general mai puțină poluare, prin materialul premium reciclat pe care îl folosim, care nu conține substanțe toxice sau dăunătoare mediului. Alegerea de a folosi materiale reciclate a fost facuta de noi in mod constient, nu pentru a contribui la cresterea poluarii prin punerea pe piata a unor cantitati mari de materiale plastice noi, virgine. Prin decizia luată, căutăm contrariul, să folosim plasticul deja existent și să îl facem să facă ceea ce știe cel mai bine și anume să reziste mult timp fără să se degradeze.

Experienţă

Extro continuă o lungă tradiție în domeniul extrudării tuburilor flexibile din Germania. Atât experiența noastră, cât și liniile automatizate pe care le folosim provin din locul în care și astăzi este așa-zisul leagăn al industriei de profil, cu specialiști și firme producătoare cu multe decenii de experiență în acest domeniu.

Calitate

Calitatea produselor noastre este rezultatul mai multor factori: materia prima testata REACH si RoHS si controlata intr-un laborator extern din strainatate, liniile de productie moderne si sculele de provenienta germana de cea mai inalta precizie, impachetarea automata a colacilor si nu in ultimul rand de sistemul nostru certificat ISO de asigurare a calitatii in productie.

Capacitate

Capacitatea liniilor noastre de productie este suficienta, de ordinul zecilor de milioane de metri pe an. Cifra diferită în funcție de produsele pe care trebuie să le producem. Pentru a putea livra in cel mai scurt timp, incercam sa anticipam nevoie clientilor nostri lucrand pe stoc, iar pentru unele produse reactionam in cel mai scurt timp posibil la comenzi.

Extro Plastica Romania

Str. Magnoliei 27E
Satu Mare, Romania

Luni - Vineri, 8:00 - 17:00

Tel: +40-760-132-380

A primi direcții

Partener de încredere

Trimite-ne un mesaj

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.